O barovima i restoranima

Travel Point Croatia preglednik je najpoznatijih zagrebačkih barova i restorana iz bliže i šire okolice te cijele Hrvatske. Svojom ponudom želimo približiti dnevnu i večernju uslugu svim našim gostima, a širina ponude obuhvaća upravo ono po čemu je Hrvatska nadaleko poznata – gastronomiju i zabavu. Prije angažiranja potencijalnog objekta, organiziramo sastanak s vlasnicima barova i restorana kako bismo odabrali profil izvršitelja usluge koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Vlasnicima ugostiteljskih objekata nudimo obavještavanje gostiju o ponudi te događajima pojedinih dana, tjedna, mjeseca, i to putem sms-poruka, newslettera i sl., što dokazano dovodi do povećanja posjeta ciljane skupine gostiju, a to potvrđuju i brojni zadovoljni ugostitelji.

Travel Point Croatia znanjem, iskustvom i sugestijama i u ovome dijelu posla nudi svoju profesionalnu asistenciju.

Barovi – klubovi
Zagreb je poznat po svom noćnom životu, i to tijekom cijele godine. Vaše goste, prijatelje, poslovne partnere i dr. upućujemo na najpoznatija zagrebačka mjesta uzimajući u obzir individualne želje, profil posjetitelja te aktualna zbivanja u gradu. Predstavnik tvrtke Travel Point Croatia spreman vas je neposredno prije dolaska vaših gostiju provesti u pregled barova i klubova kako bi odabrali upravo ono što želite te vas zastupati pri rezervacijama i ostalim eventualnim uslugama.

Tražite li nešto retro, jazzy, kreativno, umjetničko, elegantno ili  pak nešto s underground vibrom, gdje domaći i strani DJ – i žive elektroniku, na najboljem ste mjestu. Nećemo vas ostaviti ravnodušnima ni pri ponudi barova i klubova koji obiluju zaraznom rock’n’roll i metal energijom, live acoustic i ostalim svirkama ili pak autentičnom rock & blues atmosferom.

Restorani
Zagreb i njegovu okolicu s brojnim kulturno – povijesnim znamenitostima najbolje je upoznati svim osjetilima. Travel Point Croatia nudi asistenciju pri izboru prikladna  restorana koji će domaćim i stranim posjetiteljima omogućiti baš ono što gosti traže. Nadaleko poznata domaća i internacionalna kuhinja dostupna je u gotovo svakoj gradskoj četvrti, što je  dovoljan razlog za odlazak u neki od zagrebačkih restorana, a miris hrane koji se širi gradom i okolicom  lako će vas nagovoriti na opuštanje uz vaše prijatelje, obitelj ili poslovne partnere.

Travel Point Croatia ponuditi će baš ono što tražite, a vaše ćemo želje usmjeriti prema profilu restorana temeljem vašeg upita uvažavajući pri tom najvažnije kriterije:

 

  1. Ponuda: Vaš izbor restorana uvelike ovisi o vašim gastronomskim težnjama. Nasreću, velik je broj restorana koji u ponudi imaju odlično pripremljenu domaću i internacionalnu hranu, ali i onih koji čak i sasvim običnim namirnicama daju novo lice. Prije konačne odluke o restoranu u kojem želite provesti vrijeme, dobro proučite ponudu. Možda vas baš zanimljivo kreirani jelovnici potaknu da kušate nešto sasvim novo.

 

  1. Reference: Danas gotovo svaki restoran ima mrežnu stranicu, a upravo su one solidan izvor informacija prije same odluke gdje jesti. Uz Travel Point Croatia ne samo da možete dobiti uvid u jelovnik i vinsku kartu nego možete i pročitati recenzije onih koji su se u ponudu i kvalitetu već uvjerili . Nije loše osloniti se na stručne gastronomske časopise koji s profesionalne strane preporučuju restorane po vašoj mjeri, no nekolicima će nas ipak odabrati restoran prema sugestijama lokalne asistencije.

 

  1. Ambijent: Potraga za restoranom koji će ponuditi udobnost baš kakvu tražite može dovesti do duljeg čekanja za slobodan stol, a nakon višesatnog obilaska grada kada više niste raspoloženi za provlačenje kroz gužve kako biste došli do finog zalogaja, dobar restoran može biti savršena oaza za zasluženi odmor. Upravo nas ambijent, interijer i udobnost sama prostora privlače da zavirimo kroz vrata nekog restorana, stoga odaberite restoran u kojem ćete se osjećati baš onako kako želite.

 

  1. Atmosfera: Svakako odaberite mjesto koje najbolje odgovara vašem karakteru , navikama i trenutačnom raspoloženju. Dobar restoran je onaj u kojem se osjećate ugodno, stoga nije važno vrvi li ljudima ili je atmosfera intimna i mirna.

Travel Point Croatia želi vam dobar tek!

Košarica