O nama

Travel Point Croatia jest tvrtka koja dugogodišnja iskustva u turizmu – stečena na raznim europskim i svjetskim destinacijama – ulaže u kvalitetu boravka gostiju u Hrvatskoj, gdje se ističe kao potpora, a ne kao konkurencija turističkim agencijama, nudeći naručiteljima (tvrtkama, turističkim agencijama, event-organizatorima i ostalima) uvid u raspoloživost kompetentne asistencije i ostalih usluga u turizmu s naglaskom na rezervacije restorana, barova, turističkih vodiča, pratitelja, animatora  i dr.

Jednostavnim klikom na jednu od poddomena  unesite termin i lokaciju za koju trebate asistenciju ili nam jednostavno pošaljite upit, a naše će vam stručno osoblje ponuditi bar, restoran ili osobu koja će vaš boravak u Zagrebu ili bilo gdje u Hrvatskoj učiniti potpunim užitkom.

Svojom ponudom želja nam je približiti dnevnu i večernju uslugu svim našim gostima, a širina ponude obuhvaća upravo ono po čemu je Hrvatska nadaleko poznata – gastronomiju i zabavu. Prije eventualnog angažiranja potencijalnih osoba ili objekata, organiziramo sastanak s vlasnicima barova i restorana kako bismo odabrali profil izvršitelja upravo one usluge koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Novo!

Zastupnici smo tvrtke Fridolin koja skladno kombinira umjetnost, igre i moderni dizajn. Velik dio asortimana izrađen je na ekološki prihvatljiv način, a oblikovan je na posebnom te nadaleko prepoznatljivom izgledu. Naš asortiman uočljiv je u gotovo cijeloj Europi, no i izvan njenih granica, a sada je dostupan i u Hrvatskoj.

Košarica